Fastighetsregister över ägare i Stockholm

Vill du veta vem som äger en fastighet? Det finns över 28 400 st kommersiella fastigheter i Stockholms Län. Detta är en enorm marknad som du med hjälp av vårt register kan hitta adress, telefonnummer och e-post till fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar. Du kan söka fram ägare genom en mängd parametrar som till exempel organisationsnummer, kommun, bolagsform, adress, fastighet m.m. Till bostadsrättsföreningar hittar du styrelsemedlemmar och kontaktuppgifter till en kontaktperson.

Kraften i våra register ligger i vår erfarenhet och kontaktnät i fastighetsbranschen. Vi har ett nära samarbete med t.ex. förvaltare, fastighetsägare och föreningar. Detta gör att vi kan erbjuda fastighetsinformation av mycket hög kvalité.

Ni kan ta del av hela vårat register via vår onlinetjänst SFK-online eller beställa ett utdrag från registret utifrån era egna önskemål i excelformat.

Vi har även möjlighet att erbjuda utskick till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar eller förvaltare, från ax till limpa. Med vår gedigna erfarenhet och goda samarbeten i branschen hjälper vi er med val av målgrupp, format, tryck och utskick.

Vill du veta mer? Fyll i formuläret nedan:

Kontakta oss för beställning/offert! Tel 08-503 898 23 eller maila din förfrågan till info@fastighetskalendern.se