Sök fastigheter online

Med SFK-online blir vårat fastighetsregister tillgängligt för dig direkt i din webbläsare var du än befinner dig. Du kan enkelt söka efter fastigheter och dess ägare, kontaktpersoner i bostadsrättsföreningar och förvaltare. Tillsammans med möjligheten att göra en mängd olika urval, är SFK Online ett kraftfullt verktyg för dig som arbetar gentemot fastighetsbranschen.

Du kan söka på fastighetsbeteckning, adress, organisationsnummer, fastighetsnyckel eller via karta. I tjänsten finns ett antal standardtransaktioner som presenterar information om t.ex. ägare, adress, inteckningar, rättigheter, taxeringsvärde samt andra taxeringsuppgifter såsom boyta, byggnadsår med mera. Du kan även hämta information om antal lägenheter som hör till adresser för en viss fastighet. Du väljer själv den eller de transaktioner som passar bäst.

För många företag och organisationer är fastighetsinformationen och kontaktuppgifterna affärskritisk information. Allt fler väljer därför Fastighetskalenderns onlinetjänst för fastighetssök, för att ha ständig tillgång till färska uppgifter. Vi arbetar kontinuerligt med uppdatering och kvalitetssäkring.

I tjänsten kan du bla söka på:

  • Information om ca 60 000 fastigheter
  • Kontaktuppgifter till ca 36 000 fastighetsägare
  • Kontaktuppgifter till ca 1 700 fastighetsförvaltare
  • Kontaktuppgifter till ca 13 000 Bostadsrättsföreningar
  • Du hittar ägarbyten, köpeskilling, köpår, taxeringsvärden m.m
  • Du kan söka på gatunamn, stadsdelar, församlingar m.m
  • Fastighetsinformationen innehåller dessutom kvarter, tomtareal, fördelning mellan bostads- och lokalytor, eventuellt ombyggnadsår m.m

Vi kan även erbjuda skräddarsydda lösningar för att hämta specifik information direkt från Lantmäteriet.

SFK äger och driver en databas, med kvalificerad fastighets- och kontaktdata, vilka uppdateras dagligen med höga krav på kvalitet, bredd, och segmenteringsmöjligheter. Våra kunder består av allt från myndigheter som behöver fastighetsdata, fastighetsägare och förvaltare som söker information och stöd för affärsanalys, samt en rad tjänsteföretag.

Vill du veta mer om Fastighetssök och hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss genom formuläret!

Vill du veta mer? Fyll i formuläret nedan:

Kontakta oss för beställning/offert! Tel 08-503 898 23 eller maila din förfrågan till info@fastighetskalendern.se