Om Fastighetskalendern

Från ett register skapad av nyfikenhet till fastighetsinformation online -

Stockholms Fastighetskalender under tre sekler!

När bokhandlare P.A. Huldberg år 1856 planerade den första utgåvan av Stockholms Fastighetskalender, då under namnet ”Ny adresskalender och Vägvisare inom hufvudstaden Stockholm”, fanns det mycket han inte kunde förställa sig. Att kalendern skulle leva och stå starkare än någonsin 150 år senare måste ha känts mycket osannolikt.

Staden Stockholms enorma tillväxt och förändrade utseende, med väldiga fastigheter och skyskrapor, med bilar, tunnelbana, tåg och flygplan, för att nu inte tala om Fastighetskalendern som söktjänst på Internet, var en helt omöjlig tanke.

Att detta även kunde leda till samhällsnyttiga tjänster som faktiskt räddar liv, kunde nog inte P.A. Huldberg tro heller.

2007 firade Stockholms Fastighetskalender 150-årsjubileum och vi fortsätter att utvecklas! Året 2015 tog vi ännu ett steg och är numera partners till Lantmäteriet.

Läs mer här om oss och vår historia…

 

Partners

Skotta säkert

Vi samarbetar med Plåtslagarnas riksförbund ”Skottasäkert”. Tillsammans arbetar vi mot en säkrare arbetsmiljö för takarbetare samt säkrare gator och torg.

Lantmäteriet

Vi är partners till Lantmäteriet och kan därmed erbjuda våra kunder Lantmäteriets fastighetsdata.

Creditsafe

Genom ett nära samarbete med Creditsafe kan vi garantera dagsfärska kontaktuppgifter och fastighetsinformation.