Attraktiva annonsplatser för Takentreprenörer!

Istappstelefonen är en kostnadsfri tjänst där allmänheten kan ringa in och rapportera farliga istappar eller snö på fastigheter. Efter att vi fått in varningen skickas ett mail ut till den person som är ansvarig på fastigheten som varningen berör. Det kan vara en förvaltare, kontaktperson i en bostadsrättsförening eller en ansvarig person hos fastighetsägaren.

Istappstelefonen är ett samarbetsprojekt mellan Stockholms Fastighetskalender, Familjebostäder, Fastighetsägarna Stockholm, Bostadsrätterna, Svenska Bostäder, HSB Stockholm, Riksbyggen och Stockholmshem.

I Stockholm är ca 14 000 fastigheter anslutna till tjänsten.

Nå fastighetsägare och förvaltare – vid rätt tidpunkt
Vi kan med glädje meddela att vi numera kan erbjuda er marknadens mest attraktiva och prisvärda annonsplats inom takskottning och istappsborttagning.
Så fort vi får in en istappsvarning, skickas ett mail ut till den personen som är ansvarig för fastigheten varningen gällde. I mailet ger vi nu er möjlighet att visa upp ert företag, med logotyp, kontaktuppgifter och länk till er webbplats. Vi kan dock bara erbjuda detta till de leverantörer som certifierade takskottare i enlighet med Skottasäkert. Osäker på om ni är med? Gå in på Skottasäkerts hemsida.

Under en normal vintersäsong får vi in ca 1 500 st varningar runt om i Stockholms Län.

Om ni väljer att annonsera hos oss, kommer ert företag synas i samtliga varningar. OBS: Vi har ett begränsat antal annonsplatser och det är först till kvarn som gäller. Boka din plats redan idag.

Pris: 5 000 kr / säsong (exklusive moms)

Traditionell banner på istappstelefonen.se
Vill du hellre synas genom en banner på www.istappstelefonen.se, så erbjuder vi det också. Varje säsong besöker ca 3 500 personer webbplatsen. Bland våra besökare återfinns en hel del fastighetsägare, förvaltare och styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar.

Pris: 5 000 kr / säsong (exklusive moms)

Kontakta oss för beställning/offert! Tel. 08-503 898 23 eller maila din förfrågan till info@fastighetskalendern.se