SFK Online – Sök fastigheter online

Direkt i din webbläsare

Med SFK Online får du tillgång till fastighetsinformation var du än befinner dig. Du når den enkelt via din webbläsare och har självklart obegränsat antal sökningar.
Du kan enkelt söka efter fastighetsägare, hyresfastigheter, kontaktpersoner i bostadsrättsföreningar (inkl. styrelsemedlemmar) och förvaltare. Tillsammans med möjligheten att göra en mängd olika urval, är SFK Online ett kraftfullt verktyg för dig som arbetar gentemot fastighetsbranschen.

Användningsområden

SFK Online ett kraftfullt verktyg för dig som arbetar gentemot fastighetsmarknaden. Oavsett om du vill söka nya affärer eller ta hand om dina befintliga. Den passar även dig som jobbar inom räddningstjänst, polis, brevbärare, med andra ord: Du som snabbt behöver ta reda på vem som är kontaktperson för en specifik fastighet.

Du kan genom SFK Online enkelt söka upp fastigheten, hitta rätt kontaktperson och sedan få tag i portkod/nycklar. Du kan även ta reda på om fastigheten är en hyresfastighet eller industrifastighet. Det är därmed inte en slump att vi har en mängd nöjda kunder inom dessa branscher, som dagligen använder vår tjänst.

Paketpris SFK online:

Stockholm, Göteborg, Uppsala, Region Skåne
Årsabonnemang: 14 995 kr exkl moms

Vill du beställa tjänsten eller veta mer om SFK Online?

Kontakta oss på: info@fastighetskalendern.se

Eller via telefon: Anneli Karlman, Tel: 08-503 898 23

Stockholm

Årsabonnemang: 6295 kr / år
Ordinarie pris:
2340 kr / kvartal *

Göteborg

Årsabonnemang: 4795 kr / år
Ordinare pris:
1485 kr / kvartal *

Region Skåne

Årsabonnemang: 3995 kr / år
Ordinarie pris:
1200 kr / kvartal *

Uppsala

Årsabonnemang: 1995 kr / år
Ordinarie pris:
697 kr / kvartal *

* Observera att minst antal månader som kan beställas är tre (3) månader. Ersättning utgår per användare/dator. Fakturering sker vid beställning och moms tillkommer.
Vid tecknande av årsabonnemang förlängs detta automatiskt om inte skriftlig uppsägning sker senast tre (3) månader innan innevarande periods upphörande.
(Observera att utebliven betalning inte räknas som uppsägning.) För mer detaljer kring villkor och allmänna bestämmelser onlinetjänsten se våra allmänna villkor.

Kontakta oss för beställning/offert! Tel 08-503 898 23 eller maila din förfrågan till info@fastighetskalendern.se