Välkommen till Fastighetsarenan!

En mötesplats som är öppen 24/7 året runt för fastighetsägare, förvaltare och alla i styrelsen för landets tusentals bostadsrättsföreningar. Här finns leverantörer av tjänster och produkter som erbjuder det som behövs för att skapa hållbara fastigheter och bostäder.

Fastighetsarenan erbjuder en interaktiv miljö där utställare och besökare möts och kan dela information med varandra utan krav. Besökare kollar runt och lyssnar till inspelade presentationer eller liveseminarier, deltar i chattar eller laddar ned erbjudanden. Allt utan att behöva kliva in i en monter eller behöva berätta vad du är nyfiken på.

Utställare kan lägga resurserna på att följa upp intresserade besökare och löpande utveckla erbjudanden utifrån besökarnas behov. Istället för att satsa allt på ett kort under 1-3 dagar på en vanlig mässa där man kan vara säker på att ändå missa huvuddelen av besökarnas som bara passerar anonymt förbi den dyrt besmyckade och bemannade montern.

Fastighetsarenan är den kravlösa mötesplatsen för hållbara fastigheter! Välkommen in eller kontakta oss för att bli utställarpartner.

Besök eventetBli utställarpartner