Fastighetsregister över ägare

Vi på Fastighetskalendern (SFK) har i över 160 år utvecklat ett register över kontaktpersoner och fastighetsdata som spänner över ägare, förvaltare, bostadsrättsföreningar och en rad andra intressenter i branschen.

Med Fastighetskalendern Online får du tillgång till fastighetsinformation var du än befinner dig. Du når den enkelt via din webbläsare och har självklart obegränsat antal sökningar. Du kan till exempel söka efter fastighetsägare, flerbostadshus, industrifastigheter, kontaktpersoner i bostadsrättsföreningar och förvaltare. Tillsammans med möjligheten att göra en mängd olika urval, är vår onlinetjänst ett kraftfullt verktyg för dig som arbetar gentemot fastighetsbranschen.

Via registret publicerar vi varje år Stockholms Fastighetskalender, den ”blå boken”, som innehåller ägaruppgifter, kontaktuppgifter och taxeringsvärden för hyres- och industrifastigheter i Stockholms län. Läs mer om boken här

Boken innehåller endast Stockholms län, men med Fastighetskalendern Online får du även tillgång till Skåne, Uppsala och Västra Götaland. Fler områden kommer att läggas till under året då ni kunder efterfrågat det.